MT5 ANDROID

Metatrader 5 adalah platform perdagangan yang serasi dengan mana-mana telefon pintar Android dan direka untuk diperdagangkan di pasaran saham. Aplikasi ini digunakan untuk mengakses pelayan broker, sebut harga dan carta harga. Ia juga dapat digunakan untuk melakukan transaksi kewangan dan melacak sejarah transaksi yang selesai. Semua perkara di atas adalah percuma dan tersedia di mana sahaja anda pergi.

Kelebihan dan ciri MetaTrader 5 untuk Android

MetaTrader 5 untuk Android membolehkan anda menggunakan bukan sahaja akaun perdagangan demo tetapi juga akaun sebenar. Mereka membolehkan anda mencuba strategi baru dan memperoleh pengalaman tanpa menjejaskan simpanan anda. Anda boleh membuka akaun demo setelah diberi kebenaran dalam aplikasi mudah alih.

Kelebihan utama:

  • MetaTrader 5 boleh dimuat turun dan dipasang secara percuma pada semua telefon yang menjalankan Android;
  • Anda tidak memerlukan hanya beberapa minit untuk membuka akaun;
  • Keserasian dengan semua instrumen kewangan dan dengan itu, pasaran mereka;
  • Memproses aliran di awan menjimatkan lalu lintas internet anda.

Menyokong platform Android

Platform ini boleh dipasang di mana-mana telefon dengan versi Android 2.1 ke atas. Anda akan mempunyai akses ke fungsi yang sama seperti pada versi desktop. Antaranya ialah carta, petikan dan petunjuk interaktif, yang membolehkan anda memilih masa terbaik untuk memulakan perdagangan. Carta boleh dilukis dengan salah satu daripada tiga cara yang tersedia – bar, lilin, atau garis. Transaksi dapat dilakukan secara berperingkat dari M1 hingga MN.