BONUS PENARIKAN gergasi 101%

Dana akaun anda dan dapatkan dana tambahan untuk perdagangan yang berkesan Untuk setiap pembiayaan akaun daripada $101, 101% daripada bonus pengeluaran akan dikreditkan ke akaun anda

DENGAN BONUS INI ANDA BOLEH:

Gandakan volum dagangan

Kekalkan akaun sekiranya berlaku pengeluaran

Mengeluarkan atau memindahkan dana, menyimpan bonus

IANYA MUDAH UNTUK MENYERTAI:

Buka akaun dan sahkan data peribadi

Dayakan bonus untuk akaun dagangan Classic MT4, Classic MT5 atau Market Pro MT4

Akaun dana dan bonus adalah milik anda

Syarat penuh:

 1. Tawaran ini sah dari 18 Januari 2022 hingga 31 Mei 2022.
 2. Tawaran tersedia untuk akaun MT4 Klasik, MT5 Klasik dan Market Pro MT4 sahaja! Akaun dagangan tidak perlu disambungkan kepada mana-mana promosi lain.
 3. Untuk menggunakan Tawaran anda hendaklah:
  1. Confirm data peribadi.
  2. Enable Tawaran untuk salah satu akaun dagangan dalam Kawasan Pelanggan anda. Sila ambil perhatian: adalah mustahil untuk melumpuhkan Tawaran atau memilih akaun lain!
 4. Amaun bonus ialah 101% daripada jumlah deposit untuk setiap pembiayaan akaun daripada 101 USD / 101 EUR / 8080 RUB dalam mata wang akaun dagangan;
 5. Jika jumlah deposit tidak mencapai minimum yang dinyatakan di atas disebabkan oleh sebarang bayaran yang dikenakan, kerugian semasa penukaran mata wang atau kos lain yang berkaitan dengan pembiayaan akaun, bonus tidak akan dikreditkan.
 6. Jika jumlah keseluruhan semua deposit bermula dari permulaan promosi sebelum deposit adalah kurang daripada jumlah semua pengeluaran, bonus tidak dikreditkan.
 7. Sebarang pembiayaan akaun daripada sumber luaran (sistem pembayaran) diambil kira jika Tawaran didayakan.
 8. Menurut Syarat Tawaran, sebarang pengeluaran atau pemindahan dana antara akaun dianggap sebagai pengeluaran.
 9. Bonus aktif maksimum pada akaun tidak boleh melebihi 2 500 USD / 2 500 EUR / 200 000 RUB dalam mata wang akaun dagangan. Mengikut Syarat Tawaran, selepas potongan bonus itu boleh diperolehi sekali lagi tanpa had.
 10. Bonus dikreditkan ke akaun dagangan dalam medan Kredit dan bertujuan untuk menyokong akaun semasa pengeluaran atau peningkatan volum dagangan.
 11. Bonus dipotong sebahagian daripada akaun:
  1. Pada bila-bila masa, dengan syarat hasil daripada keuntungan tetap atau terapung, dana semasa dalam akaun melebihi jumlah dana sejak perubahan terakhir (kenaikan atau penurunan) dalam jumlah bonus.

   Sebagai contoh:
   Formula potongan bonus separa: (Dana akaun semasa) – (Dana akaun pada masa pengkreditan bonus aktif pertama) – (Semua deposit) – (Dana bonus di bawah promosi).
   Formula untuk mengira dana akaun selepas pengkreditan bonus: Baki + Kredit + Untung/kerugian terapung
   Sebagai contoh, baki pelanggan = 250 USD, keuntungan terapung mereka = 50 USD. Pelanggan mendayakan Tawaran dan mendepositkan 1 000 USD ke akaun mereka. Selepas bonus (1 010 USD) dikreditkan, dana akaun akan menjadi 2 310 USD (250 + 50 + 1 000 + 1 010).
   Jika transaksi terbuka mengakibatkan kerugian, kerugian terapung bersamaan dengan 100 USD dan dana akaun berkurangan kepada 2 160 USD (250 – 100 + 1 000 + 1 010). Dalam kes ini, saiz bonus kekal sama, 1 010 USD.
   Selepas itu, pelanggan menutup transaksi yang merugikan dengan hasil -100 USD, dan mendapat 200 USD keuntungan daripada perdagangan seterusnya. Dalam kes ini, jumlah akaun ialah 2 360 USD (250 – 100 + 200 + 1 000 + 1 010). Kini, memandangkan dana semasa melebihi dana selepas pengkreditan bonus, jumlah bonus dikurangkan sebanyak -50 USD (2 310 – 2 360). Oleh itu, bonus aktif pada akaun ialah 1 010 – 50 = 960 USD dan akaun bersamaan 2 310 USD.
   Jika akaun dana pelanggan sekali lagi dan menerima bonus, pengiraan seterusnya akan mengambil kira dana ini dan bonus tidak akan dikurangkan dengan jumlah deposit.

  2. Apabila membuat permintaan pengeluaran atau apabila memindahkan dana ke akaun lain. Bonus akan dikurangkan kepada jumlah dana dalaman Pelanggan (Dana akaun tolak bonus dari medan Kredit), dengan syarat jumlah dana dalaman pada akaun telah menjadi kurang daripada jumlah bonus semasa.

   Sebagai contoh:
   1. Baki ialah 250 USD, Keuntungan terapung ialah +100 USD, Bonus dalam medan Kredit ialah 250 USD. Pelanggan membuat permintaan pengeluaran untuk -200 USD. Dalam kes ini, dana dalaman Pelanggan pada akaun ialah 150 USD (Baki 50 USD + Keuntungan Terapung 100 USD), dan bonus semasa ialah 250 USD. Setakat dana dalaman semasa menjadi kurang daripada bonus, jumlah bonus dalam medan Kredit dikurangkan kepada jumlah dana dalaman dan kini ialah 150 USD.
   2. Baki ialah 250 USD, Keuntungan terapung ialah +100 USD, Bonus dalam medan Kredit ialah 250 USD. Pelanggan memindahkan ke akaun lain sebanyak -50 USD. Dalam kes ini, dana dalaman Pelanggan pada akaun ialah 300 USD (Baki 200 USD + Keuntungan Terapung 100 USD), dan bonus semasa ialah 250 USD. Setakat dana dalaman semasa menjadi lebih daripada bonus, jumlah bonus dalam medan Kredit kekal sama dan kini ialah 250 USD.

 12. Bonus ditolak daripada akaun dalam kes berikut:
  1. Apabila baki akaun bertukar negatif dan tiada kedudukan terbuka;
  2. Jika Tawaran dilumpuhkan untuk pelanggan;
  3. Selepas 90 hari kalendar bermula dari tarikh pemberian bonus.
 13. Syarikat berhak untuk menukar Syarat Tawaran.
 14. Menurut Syarat Tawaran, bonus bertujuan semata-mata untuk meningkatkan dana untuk berdagang. Untuk mengelakkan penyalahgunaan Terma Tawaran, Syarikat berhak, tanpa amaran, pada bila-bila masa mengikut budi bicaranya: untuk menolak untuk mengkreditkan bonus, untuk memotong dana bonus, untuk membatalkan 50% daripada keuntungan yang diterima menggunakan bonus . Langkah sedemikian boleh diambil oleh Syarikat, termasuk kes mengesyaki seorang dan orang yang sama dalam mendapatkan bonus daripada beberapa Akaun Peribadi yang saling bergantung.
 15. Dengan mendayakan Tawaran dan menerima bonus deposit, Pelanggan mengesahkan pembiasaan dan persetujuan penuh dengan Terma Tawaran ini dan tidak akan menghantar sebarang tuntutan kepada Syarikat mengenai peraturan penggunaan bonus atau langkah yang diambil oleh Syarikat selaras dengan ini Syarat.
Tingkatkan dagangan anda dengan bonus pengeluaran yang hebat daripada FreshForex! Dapat bonus