MT4 IOS

Meta Trader 4 adalah alat perdagangan Forex yang berkesan. Program ini menyediakan hubungan yang stabil antara pedagang ke pusat perdagangan dalam pelbagai aktiviti. Perisian ini merangkumi lebih daripada lima puluh alat analisis teknikal, yang menyediakan akses ke semua jenis pesanan perdagangan.

Meta Trader 4 mencipta peluang yang menguntungkan bukan hanya untuk perdagangan yang berjaya tetapi juga untuk analisis sebut harga, aplikasi ini menyokong lebih daripada 30 petunjuk teknikal dan 24 objek: saluran aliran, bentuk geometri, Alat Elliot, Gann, alat Fibonacci. Mereka dapat dibuka di jendela yang terpisah atau diterapkan secara langsung pada petikan dengan carta.

Perubahan kadar pertukaran ditunjukkan dalam bentuk carta dalam talian interaktif. Jenis berikut ada: lilin Jepun, garis putus-putus, bar. Memanjangkan masa yang mungkin: dari satu minit hingga satu bulan.

Perisian Meta Trader 4 tidak hanya tersedia untuk pemasangan pada PC tetapi juga aplikasi untuk iOS.

Kelebihan utama MetaTrader 4

Perisian Meta Trader 4 mempunyai sejumlah kualiti positif. Antara lain adalah:

  • Kawalan penuh akaun perdagangan;
  • Aplikasi mudah alih yang membolehkan anda bekerja terus dari telefon pintar atau tablet anda dari mana sahaja di dunia;
  • Sokongan untuk semua jenis pesanan;
  • Paparan carta harga yang selesa;
  • Berita terkini dari dunia kewangan;
  • Kehadiran sembang dan surat dalaman.

Aplikasi mudah alih MetaTrader 4 untuk iOS

Aplikasi Meta Trader 4 percuma boleh menggantikan perisian desktop sepenuhnya. Ia memberikan fungsi yang sama. Dengan itu, seorang pedagang dapat menjalankan aktiviti perdagangan dan strategi apa pun kerumitannya. Pada masa yang sama, tidak hanya pesanan tersedia segera yang memungkinkan Anda melakukan atau menghentikan transaksi yang sedang berlangsung, tetapi juga pesanan yang belum selesai. Yang terakhir dilaksanakan walaupun aplikasi tidak dimulakan.

MetaTrader 4 adalah percuma untuk peniaga. Kini akses penuh ke pasaran ada di poket anda.