MT5 PC

Program perdagangan Metatrader 5 adalah alat pelbagai pasaran automatik terbaik untuk peniaga. Ulasan Broker hanya menampilkan ciri positif untuk platform ini, menyebutkan kemudahannya, pelbagai alat perdagangan. Sekiranya anda seorang pemula, maka pastikan untuk memperhatikan alat ini, kerana kejayaan dalam transaksi kewangan secara langsung bergantung pada fungsi terminal perdagangan.

Urus niaga dalam program ini tidak terhad untuk menghasilkan wang dalam pasangan mata wang. Gunakan niaga hadapan, saham dan bon yang anda fikirkan sesuai. Ia mampu menggunakan arahan berikut:

Pelaksanaan segera

Pelaksanaan diperlukan.

Pembinaan pasar

Berkenaan dengan pendahulu MT4, Metatrader 5 telah memperluas kemampuannya untuk pesanan yang belum selesai. Oleh itu, daripada empat jenis, terdapat sehingga 6 jenis pesanan yang ada sekarang. Terdapat had berhenti jual dan had berhenti beli. Pilihan jangka masa juga telah diperluas, sekarang 21 daripadanya.

Pilih alat untuk perdagangan anda. Memperluas peluang dalam jangka masa tertentu meningkatkan kualiti analisis pasaran dengan ketara. Versi kelima MT membolehkan anda meletakkan petunjuk pada carta (terdapat 5 daripadanya). Tidak ada yang perlu ditakutkan jika anda baru memulakan perdagangan, kerana MetaEditor moden tersedia untuk semua orang, tanpa mengira pengetahuan pengaturcaraan.

Menyokong platform PC

Program perdagangan Metatrader 5 tersedia di PC untuk semua versi Windows:

  • MT5 untuk Windows 10;
  • MT5 untuk Windows 8;
  • MT5 untuk Windows 7 64 bit;
  • MT5 untuk Windows XP;
  • MT5 untuk Windows Vista;
  • versi sebelumnya.
  • Sama ada anda mencari versi 32-bit dari Metatrader 5 atau versi 64-bit dari MetaTrader 5, platform ini sesuai dengan PC anda dan anda dapat menikmati semua ciri dan faedah terkini.