MT4 MAC OS

Maklumat asas mengenai program ini

Metatrader 4 adalah platform unik untuk berdagang di pasaran forex. Alat yang sangat diperlukan untuk perdagangan adalah sistem untuk menjalankan transaksi kewangan dengan carta tambahan dan analisis data yang sangat tepat.

Perisian ini mengurangkan tahap risiko perdagangan bagi pengguna baru dan pengguna berpengalaman. Sistem ini membuat cadangan visual, yang membolehkan peniaga membuat strategi tindakan yang berkesan bergantung pada keadaan pasaran.

Faedah & amp; amp; ciri-ciri

Platform perdagangan memaparkan sejumlah parameter keutamaan – keadaan pasaran semasa, ramalan (kemungkinan perubahan dalam carta), maklumat teknikal (jumlah dagangan, harga dan permodalan). Semua jenis pesanan yang diperlukan untuk menjual, membeli atau menutup transaksi tersedia untuk perkhidmatan pelanggan anda.

Antara faedah tambahan Metatrader 4:

  • Antaramuka diterjemahkan ke dalam pelbagai bahasa;
  • Segera paparkan semua petikan;
  • Pelbagai fungsi;
  • Mod demo transaksi;
  • Semua data ditampilkan dalam waktu nyata, memberi peluang kepada pedagang untuk bertindak balas dengan cepat terhadap turun naik pasaran, mengembangkan strategi perdagangan tertentu.

Menyokong platform Mac OS

Perisian ini serasi sepenuhnya dengan Mac OS, yang membolehkan semua pemilik memanfaatkan keupayaan perdagangan tanpa had platform. Untuk menjalankan program, pengguna hanya perlu memuat turun fail pemasangan dan memasangnya pada peranti peribadi.