MT4 LINUX

Penerangan mengenai program “Metatrader 4”

MetaTrader 4 adalah platform perdagangan Forex untuk penggunanya.

Ini menyelesaikan banyak tugas profesional, seperti:

  • Analisis pasaran kewangan
  • Gunakan penasihat pakar
  • Strategi pengembangan transaksi
  • Kawalan akaun perdagangan
  • Pelbagai alat: sebut harga mata wang, saham syarikat besar, indeks saham, logam.

Faedah program

1. Ringkas. Program ini sangat sesuai untuk pedagang pemula kerana antara muka mudah dinavigasi, anda juga boleh menyesuaikannya sendiri.

2. Mobiliti. Tawaran mudah alih yang membolehkan anda mengesan tawaran dari mana sahaja.

3. Fungsi. Platform ini memberi anda peluang untuk membuat jejak, mengambil untung dan menghentikan kerugian sehingga anda dapat melindungi deposit anda dari kerugian.

4. Kepantasan. Program ini akan menangani semua perdagangan anda dengan cepat dengan menutup atau membuka pesanan dengan cepat dan andal, tanpa tergelincir.

5. Berbilang tugas. Platform ini merangkumi operasi dengan banyak akaun pada masa yang sama dan tetapannya dipaparkan di semua akaun dan transaksi.

6. Ingatan. Anda boleh menyimpan grafik yang anda buat – gambar tersebut tetap berada dalam penyangga sehingga anda memerlukannya.

Menyokong platform Linux

Program ini menyokong banyak sistem operasi, termasuk Linux. Tetapi agar Metatrader berfungsi dengan baik, anda perlu memasang Ubuntu Linux Wine di komputer anda. Setelah menyiapkan program, anda perlu memuat turun Metatrader 4 untuk Linux dan log masuk. Kemudian anda boleh melakukan perdagangan sepenuhnya di laman web ini.